• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijn

Origineel valentijn cadeau. Een uniek valentijn cadeau met zijn of haar naam, of persoonlijke boodschap. Een gepersonaliseerd valentijn cadeau dat bijblijft. Lees meer

Valentijnscadeau

Wat moet je kopen voor je geliefde? Ga je voor een écht romantisch origineel cadeau? Ontdek dan hier e populairste romantische cadeaus. Kies jouw geschenk en personaliseer het met eigen foto, tekst of figuurtje. Een dag vol romantiek en liefde heeft een origineel cadeau nodig.

 

Valentijn

Elk jaar op 14 februari wordt de ‘dag van de liefde’ gevierd, Valentijnsdag. Hoewel het een van de meest bekende feestdagen van het jaar is, is er vrij weinig bekend over de historie van deze dag. Het is niet eens zeker naar welke Valentijn het is vernoemd. Wat zeker is, is dat de Paus Gelasisus in het jaar 496 14 februari heeft uitgeroepen tot de dag van de heilige Valentijn. Er zijn tal van onduidelijke en uiteenlopende legendes over de herkomst van Valentijn.
 

Valentijnscadeau voor hem

Het blijft moeilijk om een Valentijnscadeau voor hem te vinden. Maar bij Brianto hebben we een speciale collectie voor hem gemaakt. Ideale cadeaus voor mannen zijn de biercadeaus, gadgets en trucker caps. Maak een gepersonaliseerde mok met een romantische foto van jullie. Of een mooie balpen met gravering van zijn naam erin! Het unieke gepersonaliseerde cadeau voor hem kun je direct online bestellen nadat je het ontwerp online hebt gemaakt.
 

Valentijnscadeau voor haar 

Vind hier de meest unieke valentijnscadeaus voor haar. Een hartvormige sleutelhanger met een speciale boodschap is altijd fijn om te krijgen. Ook een eigen gemaakt gedichtje zal jouw geliefde met verrassing lezen. Brianto heeft verschillende leuke figuurtjes die met een eigen tekst een leuk effect geven. Met een puzzel kunt u elke boodschap of vraag origineel tevoorschijn laten komen. Kussens of kaarsen passen in elk interieur als er een eigen foto en tekst op staat. Romantisch of lief. Een magic-love-mok gepersonaliseerd met de naam en allerleukste foto. Een verrassend Valentijnscadeau dat staat voor romantiek, liefde en herinneringen.