Een exclusief gepersonaliseerd cadeau

Bent u op zoek naar een duurzaam en luxueus persoonlijk cadeau van een uitstekende kwaliteit? Dan vindt u bij Brianto wat u zoekt. De mooiste glazen in kristal, cadeau sets met een fles heerlijke wijn of champagne,... Ontdek ons uitgebreid aanbod hier!

Luxueus cadeau

Als u op zoek bent naar een duurzaam en exclusief cadeau, dan vindt u bij Brianto beslist wat u zoekt. Wij bieden een uitgebreid assortiment luxe geschenkensets aan voor verschillende gelegenheden en in verschillende prijsklassen. Maak uw cadeau nog exclusiever door er een persoonlijke toets aan te geven. U kan bij ons tal van producten stijlvol laten graveren met een naam of boodschap. Ontdek ons uitgebreid aanbod hier!

Exclusieve cadeausets

Voor sommige gelegenheden mag het al eens iets meer zijn. Voor Kerstmis en Nieuwjaar, voor een pensioen- of jubileumviering, als relatiegeschenk,... Met onze luxueuze geschenksets zal u iedereen zeker verrassen! 

Onze champagne- of wijn cadeausets zijn uniek. De cadeauset bestaat uit 2 elegante glazen en een fles champagne, cava, rode of witte wijn, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos. Al het glaswerk, glas of Italiaans kristal, wordt onuitwisbaar gegraveerd.

Ook onze wijn- en whiskykaraffen zijn een mooi en stijlvol cadeau voor de liefhebbers. Deze kan u al dan niet bestellen in een set, met bijpassende gegraveerde glazen. 

De wijnkisten met fles wijn of wijnkist met alle benodigdheden voor de sommelier, de handdoeken met borduring, het eerste tand en haarlok doosje voor de kleinsten, de prachtige Waterman balpennen, onze kristallen cappuccino set,... De mogelijkheden zijn enorm ruim!

Vlotte levering

Maak uw ontwerp online met de editor of laat onze designers zorgen voor een perfecte layout van uw foto en/of tekst en persoonlijke boodschap voor uw vrienden. Neem contact op met onze medewerkers en zij staan u bij met advies. Na het afronden van uw bestelling, starten wij onmiddellijk de productie. Uw pakketje wordt geleverd binnen 4 werkdagen. U zal vast en zeker verrassen met een prachtig luxueus cadeau van Brianto!

Een exclusief gepersonaliseerd cadeau
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »