• Lorem ipsum

Een exclusief gepersonaliseerd cadeau

Ben je op zoek naar een duurzaam en luxueus persoonlijk cadeau van een uitstekende kwaliteit? Dan vind je bij Brianto wat je zoekt. De mooiste glazen in kristal, cadeau sets met een fles heerlijke wijn of champagne,... Ontdek ons uitgebreid aanbod hier!

Luxueus cadeau

Als je op zoek bent naar een duurzaam en exclusief cadeau, dan vind je bij Brianto beslist wat je zoekt. Wij bieden een uitgebreid assortiment luxe geschenkensets aan voor verschillende gelegenheden en in verschillende prijsklassen. Maak jouw cadeau nog exclusiever door er een persoonlijke toets aan te geven. Je kan bij ons tal van producten stijlvol laten graveren met een naam of boodschap. Ontdek ons uitgebreid aanbod hier!

Exclusieve cadeausets

Voor sommige gelegenheden mag het al eens iets meer zijn. Voor Kerstmis en Nieuwjaar, voor een pensioen- of jubileumviering, als relatiegeschenk,... Met onze luxueuze geschenksets zal je iedereen zeker verrassen! 

Onze champagne- of wijn cadeausets zijn uniek. De cadeauset bestaat uit 2 elegante glazen en een fles champagne, cava, rode of witte wijn, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos. Al het glaswerk, glas of Italiaans kristal, wordt onuitwisbaar gegraveerd.

Ook onze wijn- en whiskykaraffen zijn een mooi en stijlvol cadeau voor de liefhebbers. Deze kan je al dan niet bestellen in een set, met bijpassende gegraveerde glazen. 

De wijnkisten met fles wijn of wijnkist met alle benodigdheden voor de sommelier, de handdoeken met borduring, het eerste tand en haarlok doosje voor de kleinsten, de prachtige Waterman balpennen, onze kristallen cappuccino set,... De mogelijkheden zijn enorm ruim!

Vlotte levering

Maak jouw ontwerp online met de editor of laat onze designers zorgen voor een perfecte layout van jouw foto en/of tekst en persoonlijke boodschap voor je vrienden. Neem contact op met onze medewerkers en zij staan je bij met advies. Na het afronden van jouw bestelling, starten wij onmiddellijk de productie. Jouw pakketje wordt geleverd binnen 4 werkdagen. Je zal vast en zeker verrassen met een prachtig luxueus cadeau van Brianto!