Champagne Cadeau Set Brialux met gravering

Eén van onze top geschenksets. Deze gepersonaliseerde champagne geschenkset bestaat uit 2 elegante kristallen champagneglazen en een fantastische fles zeer goede champagne van Barfontarc, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos.
Artikelnummer:
5101901
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner

€64,50 €57,90

Incl. btw

Champagne cadeau set Brialux: een ideaal geschenk

Traditioneel wordt champagne meestal gedronken bij bijzondere gebeurtenissen. Champagne is inderdaad een ideaal geschenk voor allerlei gelegenheden, zowel voor hem als voor haar. Een gepersonaliseerd topcadeau voor fijnproevers. Altijd een fijn verjaardagscadeau, kerst- of eindejaarsgeschenk of gewoon als bedankje.

Onze Champagne cadeauset Brialux bestaat uit twee elegante stijlvolle glazen gemaakt van Cristal d'Arques. De kristallen glazen hebben een elegante vorm op een hoge voet, zodat de champagne niet opwarmt in je handen. Door de ideale vorm blijven de bubbels lang aan het glas hangen. De smaak komt prima tot zijn recht. Een stijlvol en elegant glas.

Personaliseer zelf je glazen online: gemakkelijk en snel

Deze set bestaat uit 2 glazen, de fles Champagne en de geschenkdoos. Elk glas kan je apart personaliseren. Je kan lijnen tekst toevoegen aan glas 1, met eventueel nog een illustratie. Voor glas 2 kan je eveneens twee lijntjes tekst ingeven en een illustratie. Je kunt het lettertype kiezen en de plaats positioneren. Voor je de bestelling gaat afronden is het mogelijk om je eigen creatie nog even te bekijken en eventueel aan te passen. Onze designers nemen het nu over en zorgen ervoor dat uw persoonlijke gravering precies en nauwkeurig op de glazen komt.

Bij deze prachtige stijlvolle en bovendien gepersonaliseerde champagne glazen hoort natuurlijk een kwaliteitsvolle fles champagne. Onze champagne “Barfontarc, Brut” voldoet aan deze eis. Het is een krachtige, ronde champagne. Heeft finesse, is evenwichtig en vooral lekker. Blanc de Noirs. 100% Pinot Noir. Een zeer goede champagne. Niet nodig om zelf nog een champagnefles te gaan halen. Als je een Brialux champagne cadeau set schenkt kan je direct starten met feesten.

We verpakken de set met glazen en fles zorgvuldig apart in en bezorgen je pakket bij je thuis, postpunt, of elk ander ingegeven adres. Zelf leg je nog even de champagnefles in de stijlvolle zwarte doos, raffia strik met lint erom en de verpakking is klaar.

Op zoek naar een topcadeau? Bestel een champagne cadeau set Brialux!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »