• Lorem ipsum

Een persoonlijk verjaardag cadeau: een gepersonaliseerd cadeau

Een origineel en uniek verjaardagscadeau vinden is soms een hele opgave. Bij Brianto vind je de leukste ideeën, van gegraveerde glazen en wijnkisten, tot bedrukte mokken. Vind je inspiratie hier! Lees meer

Verjaardagscadeau

Op zoek naar een uniek en populair geschenk voor een verjaardag? Bij Brianto vind je een breed assortiment van cadeaus, zowel voor jong als oud, die wij voor je graveren, bedrukken in full colour of borduren, maar die wij ook onbedrukt kunnen leveren. Geschenken leuk om weg te geven, maar die ook dagelijks gebruikt kunnen worden. Zowel jouw familie als uw vrienden genieten van de originele verrassing, terwijl de foto met tekst of naam duidelijk zichtbaar is.

Zelf personaliseren

Je kunt kiezen uit honderden verschillende producten op onze website. Wil jeeen glas met een naam in gegraveerd? Geen probleem! Kies het product en personaliseer het naar wens met een naam, een tekst en een figuur.

Geef je liever een cadeau met een bedrukking van een foto of tekst? Dan hebben wij voor jou ook zeker wat wils. Zo zijn er de verjaardagsmokken, de toilettasjes, de knuffels, de petten en nog zoveel meer! Je kan op elk product een foto naar wens kiezen en daar ook nog jouw tekst of een naam aan toevoegen. De jarige zal verrast zijn met zo'n origineel cadeau!

Uiteraard zijn er ook nog onze echt luxueuze cadeausets. Een liefhebber van wijn, cava of champagne, zal in de wolken zijn met zijn cadeau set met een fles en twee gegraveerde glazen, samen in een mooie zwarte geschenkdoos. Ook aan de ginliefhebbers hebben we gedacht. Zij worden verrast met een gin cadeau set, bestaande uit een fles London Dry Ginberry gin, een gepersonaliseerd ginglas en een onderlegger. 

Cadeauverpakking

Bij een verjaardagscadeau hoort natuurlijk een mooie cadeauverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau!

Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de editor maken. Er zijn tal van mogelijkheden.  De levering is snel en vlot en de personalisering is zoals jij wenst: foto, naam, product, kleur van opdruk. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers, zodat je jouw vrienden en familie kan verrassen met een uiterst origineel verjaardagscadeau!