• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor in de keuken.

Gepersonaliseerde cadeaus voor in de keuken.

Gepersonaliseerde keukenbenodigdheden

Op zoek naar originele en persoonlijke keukenbenodigdheden? Brianto maakt van jouw mooiste foto een origineel cadeau of graveert een leuke tekst op tal van producten. De accessoires voor de keuken met een personalisatie zijn een leuk en praktisch geschenk. Een keukenprinses, kotstudent, chef-kok of een oma die kookt: iedereen heeft keukenbenodigdheden nodig.

Allerlei accessoires voor in de keuken

Onze houten snijplanken met gegraveerde boodschap hebben altijd veel succes. Ook nuttig zijn de ovenhandschoenen, de pannenlappen en een keukenschort met een grappige illustratie , een foto of tekst. De 4-delige keukenset staat mooi in elke keuken, zeker als er een leuk tekstje op gegraveerd werd. 

Een gezellig theekransje gepland? Verras jouw gasten met een houten theedoos met persoonlijke tekst en gepersonaliseerde theeglazen. Ook aan de liefhebbers van kaas en wijn hebben we gedacht. Wat dacht je van onze kaas-en wijnset of ons kaasplankje met gegraveerde boodschap? In de zomer kan jebij ons ook uw eigen barbecue benodigdheden kiezen en personaliseren.

Een tafel dekken wordt sfeervol en gezellig met de mokken met naam, de placemats met een fotocollage, bestek gepersonaliseerd voor de allerkleinsten van Woezel & Pip of Nijntje, servetten met een eigen tekstje of een verjaardagsslabbetje.

Gemakkelijk online personaliseren 

Kies bij Brianto online uit vele unieke keukencadeaus, die binnen ieders budget valt. Je kunt jouw bestelling online plaatsen en eveneens jouw geschenk ontwerpen. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Voor een perfecte lay-out zorgen wij.

Jouw gepersonaliseerde keukenbenodigdheden zullen origineel en uniek zijn. De levering is snel en vlot.