• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor in de keuken.

Een accessoire voor in de keuken met een personalisatie is een leuk en praktisch cadeau. Een cadeau voor de keukenprins of prinses, de echte chef-kok, of voor mama die het allerbeste kookt van iedereen.

Allerlei accessoires voor in de keuken

Onze houten snijplanken met gegraveerde boodschap hebben altijd veel succes. Ook nuttig zijn de ovenhandschoenen, de pannenlappen en een keukenschort met een grappige illustratie , een foto of tekst. De 4-delige keukenset staat mooi in elke keuken, zeker als er een leuk tekstje op gegraveerd werd. 

Een gezellig theekransje gepland? Verras jouw gasten met een houten theedoos met persoonlijke tekst en gepersonaliseerde theeglazen. Ook aan de liefhebbers van kaas en wijn hebben we gedacht. Wat dacht je van onze kaas-en wijnset of ons kaasplankje met gegraveerde boodschap? In de zomer kan je bij ons ook uw eigen barbecue benodigdheden kiezen en personaliseren.

Een tafel dekken wordt sfeervol en gezellig met de mokken met naam, de placemats met een fotocollage, bestek gepersonaliseerd voor de allerkleinsten van Woezel & Pip of Nijntje, servetten met een eigen tekstje of een verjaardagsslabbetje.