Kaasset met gravering

Bamboe kaasplank met vierdelig messensetje. Op de plank kun je een persoonlijke boodschap of toepasselijke quote laten graveren.
Artikelnummer:
4172501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€31,90
Incl. btw

Kaasset met gravering van jouw persoonlijke boodschap

Heb je een binnenkort een kaasavondje met vrienden op de planning? Hoe origineel zou je voor de dag komen met een kaasset met een persoonlijke boodschap of een toepasselijke quote? Deze leuke kaasplank van hoogwaardige kwaliteit is vervaardigd uit bamboe en bestaat uit een vierdelig messensetje met een magneetstrip aan de bovenzijde. Deze magneetstrip zorgt ervoor dat de drie kaasmessen en de kaasprikker netjes op hun plaats blijven. Daarbij zorgt het eenvoudige design ervoor dat jouw tekst op een opvallende plaats op het kaasplankje staat en daardoor zeker in het oog zal springen! Het bamboeplankje en de mesjes zijn eenvoudig te reinigen. Dit doe je best handmatig, de vaatwasser is hiervoor minder geschikt.

Afmetingen: 

  • Lengte: 20,00 cm.
  • Hoogte: 6,00 cm.
  • Breedte: 20,00 cm.
  • Gewicht: 351,00 g.

Kaas is melk op leeftijd

Dat is al een leuke quote die we voor je kunnen graveren op de kaasplank. 'Vele gaten maken 1 kaas', of 'the secret ingredient is allways cheese' zijn ook leuke voorbeelden. Je kunt de set ook persoonlijk maken door de naam van de gastdame of -heer op de plank te laten graveren. Of gewoon een persoonlijke boodschap voor de kaasliefhebber die verjaart. In onze editor kies je eenvoudig je favoriete lettertype en typ je de tekst die je wenst. Ook is er nog de mogelijkheid om een illustratie toe te voegen die toepasselijk is voor de tekst of voor de persoon voor wie je het cadeau in gedachten hebt.

Geschenkverpakking

Je ontvangt bij elke bestelling een gratis geschenkverpakking. We leveren deze apart in de verzenddoos om beschadiging van de folie te voorkomen en je ook nog even zelf de gravering kunt beoordelen en zien of alles geheel naar jouw wens is. 

Koop de kazen al maar vast in, je kaasset zal binnen vier werkdagen arriveren.

3/5

WHITNEY k. Geplaatst op 21 December 2018 at 14:07

Mooi

5/5

Katrijn M. Geplaatst op 19 Juni 2018 at 16:07

Zoals altijd, mooi in orde en levertermijn ook altijd super ok. Txs

4/5

Bert V. Geplaatst op 15 Juni 2018 at 11:45

Valt wat klein uit.maar voor de rest super inorde

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »