• Lorem ipsum

Een Sinterklaas cadeau met naam

Wat is er leuker dan een persoonlijk cadeautje met zijn of haar eigen naam? Wat een verrassing 's morgens als blijkt dat de sint voor ieder zijn eigen unieke cadeau heeft achtergelaten!

Sinterklaascadeautjes

Elk kind telt af naar 6 december, de dag dat de lieve goede sint ons bezoekt! Vol spanning kruipen onze kindjes in bed en zingen mooie liedjes voor Sinterklaas en zijn knecht.

Voor iedereen, jong of oud, kan sint een uniek cadeau maken. Een zachte knuffel met gepersonaliseerd T-shirtje dat overal mee mag logeren. De brooddoos is dan weer een praktisch geschenk voor op school, net zoals een geldbeugeltje of houten pennenset. Oma zal vol trots het dienblad met een fotocollage van de kleinkinderen gebruiken om het snoepgoed van het sinterklaasfeest op te dienen. Papa zal vol verbazing maar met veel plezier zijn bier in het gepersonaliseerde glas inschenken, zich afvragend hoe de Sint de sinterklaaswensen allemaal kan weten.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Het is al zo'n drukke tijd. Gemakkelijk dus:je plaatst je bestelling online en ontwerpt in  de foto-editor van Brianto . Er zijn tal van mogelijkheden.  De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze: foto, tekst, figuurtje, kleur van opdruk, monogram design. Je kunt het artikel ook individueel personaliseren zodat kinderen een cadeau hebben met hun eigen naam.

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers.

Maak je kinderen dit jaar eens blij met een uiterst persoonlijk Sinterklaascadeau!