Turnzak Color met naam

Een turnzak gepersonaliseerd met naam van de eigenaar. Stevig en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Jouw lievelingskleur zit er vast wel tussen!
Artikelnummer:
5051801
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€9,55
Incl. btw

Turnzak met naam

Sterke polyester turnzak waarop een naam of andere tekst onuitwisbaar wordt gedrukt. Ideaal om te gebruiken als turnzak voor in school, maar ook prima geschikt als zwemzak. Bestel er twee in verschillende kleuren en er is geen verwarring meer welke zak er vandaag mee naar school moet worden genomen. Meer kinderen binnen het gezin? Laat ze allemaal hun lievelingskleur en figuurtje kiezen en laat de turnzak samen met hun naam bedrukken. Gegarandeerd dat ze trots zullen zijn op hun unieke turnzak! En voor papa en mama is het ook makkelijker, geen zoekwerk meer naar de juiste zak om de fris gewassen turnkledij in te steken. De zak per ongeluk vergeten in het zwembad? De kans dat je deze tas terug zal vinden is in ieder geval al een stuk groter. De turnzak is voorzien van een dubbele schouderkoord die door metalen ogen wordt geleid. De zak zelf meet 44 x 34 cm

Hoe bestel ik mijn turnzak?

Eerst kies je welke kleur de turnzak met naam zal gaan krijgen. Vervolgens ga je via de groene balk naar onze online editor. Daar kun je het lettertype en de kleur van de bedrukking kiezen. Je kunt zelf bepalen hoe groot je alles juist wil maken, maar om het bedrukken te kunnen laten slagen, moet alles zich binnen het aangegeven kader bevinden. Ondervind je problemen of heb je speciale wensen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze medewerkers, zij zullen je zeer graag verder helpen! Eens je je bestelling hebt afgerond zorgen onze specialsten ervoor dat jouw ontwerp perfect op de turnzak wordt gedrukt. Je mag je zelf ontworpen turnzak met naam binnen vier werkdagen verwachten.

 

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »