• Lorem ipsum

Cadeaus met naam, foto of persoonlijke boodschap

Je hebt vast ook al eens gedacht: hoe kan ik dit cadeau nu speciaal maken. Je kan er een kaartje bijvoegen, maar je kan het ook laten personaliseren. Je vind hier nog meer cadeaus waarop je een naam of persoonlijke tekst kan plaatsen.

U vind bij Brianto de meest uitgebreide en unieke collectie van unieke cadeaus, geschenken en bedankjes voor elke gelegenheid. Bij Brianto wordt u geïnspireerd met originele cadeautips zodat u niet meer lang hoeft te zoeken naar een kado. Met meer dan 500 geschenken en bedankjes hebben wij een product voor elke gelegenheid, moment of persoon. Van sleutelhangers, champagneglazen, kerstcadeau, vaderdag- of, moederdagcadeau, sinterklaas- of, verjaardagscadeau tot het graveren van een tekst op glas of kristal. Het kan allemaal bij Brianto.

 

Originele cadeaus

Wilt u er voor zorgen dat hij of zij nooit meer uw cadeau vergeet? Maak dan een keuze uit een van onze originele kados. Zet haar of zijn naam in een glas of graveer een tekst in een houten product zoals een snijplank. Of een trucker cap met een naam. Van verjaardagscadeaus, mokken, huwelijksgeschenken, meter en peter cadeaus tot aan een uniek bedankje als uw collega met pensioen gaat.

 

Champagneglazen en glas graveren

Een zeer populaire artikelgroep van Brianto is de collectie van glas gravering met bijvoorbeeld de gepersonaliseerde champagneglazen. Onze elegante glazen van hoge kwaliteit zijn een perfect geschenk bij een jubileum van een huwelijk, met Valentijn of bij een verjaardagsfeest. Wilt u een glas graveren of een van de champagneglazen met gravering? Plaats dan de tekst in ons personalisatie systeem en wij leveren de glazen verpakt in een exclusief zwarte geschenkdoos. Het etiket kan ook naar wens worden gemaakt met een eigen naam, tekst of foto.

 

Cadeaus voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid is wel een uniek kado beschikbaar op onze webshop. Wilt u gewoon een leuk bedankje? Of wilt u iemand beterschap wensen met een speciaal cadeau? Of gaat een vriend of vriendin trouwen en wilt u hen verrassen met een mooi huwelijkscadeau? Voor elk moment hebben wij wel een mooi kado in onze collectie.