• Lorem ipsum

Gepersonaliseerd cadeau voor geslaagde examens

Wil je iemand succes wensen met een origineel cadeau? Bij Brianto heb je keuze uit verschillende gepersonaliseerde geschenkjes die ideaal zijn voor deze gelegenheid. Lees meer

Succes met je examens!

Als de examenperiode eraan komt, kan elke student wel een beetje steun gebruiken. Het is voor hen tenslotte een heel zware en stresserende periode. Verras hen met een origineel gepersonaliseerd cadeau om hen moed te geven. Het is ook fijn om een cadeau te geven of te ontvangen na het slagen van de examens of na het behalen van een goed rapport.

Cadeaus voor succesvolle examens

Uiteraard kan je bij Brianto kiezen voor een nuttig en bruikbaar cadeau voor tijdens de examens. Zo zijn er de gepersonaliseerde pennen, pennentassen met foto, notitieboekjes met foto of tekst, de USB-sticks met naam of de tassen met foto of tekst. Deze leuke persoonlijke spullen geven een duwtje in de rug.

Vergeet na de examens jouw student niet te belonen! Wij bieden een aantal typische studentenproducten om de examenperiode op een leuke manier af te sluiten, zoals een college hat waarop u de eigen naam kan laten drukken, een bierpul of een wijn cadeau set. Lekker ontspannen na een drukke periode!

Online bestellen

Kies een cadeau en personaliseer het met de gebruiksvriendelijke foto-editor van Brianto. Je kan direct online bestellen nadat je het ontwerp heeft gemaakt. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. De designers zorgen voor een perfecte layout. We bieden een snelle en vlotte levering van joew origineel geschenk voor de student tijdens zijn examens.