• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde huwelijks cadeaus

Een huwelijk is een blijde gebeurtenis die het mooiste cadeau verdient. Laat je hier inspireren. Brianto heeft een zeer groot aanbod van originele gepersonaliseerde huwelijksgeschenken. Lees meer

Huwelijkscadeaus

Op zoek naar een uniek en populair huwelijkscadeau met foto en tekst? Bij Brianto vind je een breed assortiment van geschenken, zowel voor jong als oud, die wij voor je graveren, bedrukken in full colour of borduren, maar die wij ook onbedrukt kunnen leveren. Geschenken leuk om weg te geven, maar die ook dagelijks gebruikt kunnen worden. Zowel je familie, vrienden, kinderen of uw gasten genieten van de originele verrassing.

Een huwelijk vieren met het gepaste cadeau

We bieden je niet alleen bekende traditionele cadeaus aan zoals een kaars, een kussen, een romantische love-mok, maar ook luxe geschenken, duurzame cadeaus van hoogwaardige kwaliteit. Eén van de populairste huwelijkscadeaus zijn de champagne- of wijn cadeausets waarbij je naast de fles ook nog een set gegraveerde glazen cadeau geeft. Een unieke verrassing! De pasgehuwden zullen nog lang nagenieten van hun mooiste dag met deze gepersonaliseerde herinneringen.

Andere zeer gewilde cadeaus voor huwelijk zijn de windlichten, de snoeppotten en de kisten met wijn of cava. U heeft vast en zeker het meest originele cadeau bij! 

Ook het huwelijkspaar vindt inspiratie bij ons voor zijn bedankjes voor familie, vrienden en getuigen. Zo zijn de beukenhouten pennensets een erg populair geschenk, maar ook de geurkaarsjes en de kleine flesjes wijn of cava zijn een succes!

Mooie cadeauverpakking

Bij een perfect huwelijkscadeau hoort uiteraard een perfecte cadeauverpakking. Onze champagne- en wijn cadeausets worden standaard in een luxueuze zwarte geschenkdoos geleverd. Voor andere geschenken zorgen we voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau! Bestel online en wij zorgen voor een zorgvuldige afwerking en verzending van jouw perfecte huwelijkscadeau!