• Lorem ipsum

Persoonlijke Foto Kader & Standaard

Een gepersonaliseerde fotokader- of standaard is een ideale manier om jouw favoriete foto een opvallend plaatsje te geven en te blijven herinneren. Gegarandeerd een leuk cadeau voor jouw vrienden en familie!

Fotokader- en standaard

Ben je op zoek naar een manier om jouw favoriete foto een blijvende plaats te geven en de herinneringen nooit meer te vergeten? Het is altijd leuk om na een feest of een vakantie met jouw vrienden of familie herinneringen op te halen, of jouw gasten te verrassen met een cadeau. Hoe kan je dit beter doen dan met een gepersonaliseerd foto cadeau? Bij Brianto vind je tal van leuke ideeën die je hierbij helpen. Bij elk cadeau wordt een aangepaste cadeauverpakking meegeleverd. 

Je vindt zowel de fotokaders om te graveren waarin je zelf uw mooiste foto kan plaatsen, als de bedrukte fotokaders. De bedrukking gebeurt in full colour en is zeer kleurvast. Kies een fotokader - of standaard met een bestaand design om maak je eigen creatie, het kan allemaal! 

Een spiegel met zwart-wit gegraveerde foto of een groot muurpaneel is ook een mooi en steeds zichtbaar aandenken aan vele gelegenheden. Net zoals de leisteen met foto opdruk, een zeer populair geschenk bij een doopsel of een communie. Een blijvende herinnering aan een prachtige dag!

Maak je eigen ontwerp online

Kies jouw favoriete foto, zoek een product uit op onze website en maak jouw eigen ontwerp in onze online editor. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out van jouw fotokader zorgen onze designers.