• Lorem ipsum

Spiegels en keramische tegels met tekst of foto

Gepersonaliseerde tegels en spiegels in groot of klein formaat, je vindt ze hier. Vrienden of familie zullen aangenaam verrast zijn met zo’n origineel cadeau. Een decoratieve spiegel is voor elke gelegenheid te gebruiken: geboorte, huwelijk, jubileum.

Een gepersonaliseerde spiegel

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Bij Brianto vind je een ruim assortiment aan gepersonaliseerde tegels en spiegels in groot of klein formaat. 

Voor elke gelegenheid vindt je in de personalisatie editor een toepasselijke illustratie om op de spiegel te laten graveren. Voeg er je eigen tekstje of persoonlijke boodschap aan toe.

De spiegel wordt met geavanceerde machines gepersonaliseerd. Vandaar een zuiver, scherp en glanzend resultaat.

Een spiegel of tegel met uw foto of tekst

Uw eigen spreukje op een tegel. Verrassend en echt romantisch. De geboortetegel heeft een exclusief design dat je zelf verder kan personaliseren met naam, geboortedatum of gewicht. Brianto zorgt voor een mooie bedrukking. De keramische tegel is van zeer goede kwaliteit met een prachtig hoogglanzend effect. Zowel de spiegel als de tegel wordt geleverd met een voetje om het cadeau rechtop te zetten.

Online ontwerpen

Je ontwerpt zelf gemakkelijk in de editor van Brianto. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Voor een perfecte lay-out zorgt Brianto.

Een uniek en blijvend geschenk. Een gepersonaliseerde spiegel is een echte blikvanger in ieders huis!