Make-up Spiegel met foto

Mooie metalen make-up spiegel met foto gepersonaliseerd. Bevat twee spiegeltjes. Dit handige formaat past in elke handtas. Praktisch voor onderweg.
Artikelnummer:
2022201
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€12,95
Incl. btw

Verras iemand met een make-up spiegel met foto en tekst

Ons make-up spiegeltje is bruikbaar voor allerlei doeleinden. Een must have voor onderweg! Wil je even checken of je maquillage er nog perfect uitziet? Of wil je toch nog even kijken of je baard perfect getrimd is? Is het niet voor jezelf maar zoek je een origineel beautygadget voor je vriendin of je mama? Echte dames? Dan is deze make-up spiegel met foto een ideaal geschenk. Deze handige, compacte make-up spiegel hoort in elke handtas thuis. De ronde metalen make-up spiegel heeft een doormeter van 6 cm en bevat twee spiegeltjes en is gemakkelijk open en dicht te klappen. Personaliseer het make-up spiegeltje aan één kant met jouw favoriete foto. Maakt zelf een uniek cadeau.

Start met personaliseren!

Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke editor. Klik op de groene balk en maak vlot een origineel ontwerp! Kies je allermooiste foto en upload de foto in onze editor. Graag nog een naam, datum of tekst toevoegen? Geen probleem. Je kunt één lijntje tekst toevoegen in het lettertype dat jij verkiest én in jouw lievelings kleur. Zodra alle gegevens in ons bezit zijn starten we met het bedrukken van de make-up spiegel met onze sublimatietechniek.


Geef een originele make-up spiegel met foto cadeau


Staat je allermooiste foto op onze make-up spiegel? Dan heb je een uniek cadeau waar elke vrouw blij mee is. Je krijgt er gratis een leuke verpakking bij. We verpakken de make-up spiegel met foto in een mooi, doorschijnend organza zakje. Heel makkelijk te sluiten met een trekkoordje. Verder verzorgen wij de verzending naar het ingegeven adres. Binnen de 4 werkdagen mag jij je gepersonaliseerde make-up spiegel met foto. 

Bestel online een make-up spiegel met foto en/of tekst, een geslaagd cadeau voor elk budget.

5/5

Joyce L. Geplaatst op 18 Februari 2019 at 17:08

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

5/5

Eva D. Geplaatst op 12 Mei 2018 at 18:26

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »