Herdenkingen

Sterkte wensen bij een overlijden

Wat te doen bij overlijden? Het is vaak moeilijk om toepasselijke dingen te zeggen om de nabestaanden sterkte toe te wensen in deze moeilijke periode. Naast een kaartje sturen kan een kleine herinnering vaak veel troost bieden. Door uw steunbetuiging te personaliseren met een mooi stukje tekst, gedichtje of foto steunt u veelal mensen in hun verlies en verdriet.

Voor naaste familieleden en vrienden zal het emotioneel zijn om een gepersonaliseerd aandenken te krijgen na de begrafenis of crematie. Voor uzelf een onvergetelijk aandenken.

Gepersonaliseerd aandenken

Een geschenk of aandenken dat steeds gepast is bij een overlijden, is een kaarsenset, een theelichthouder of een windlicht. Gepersonaliseerd met een foto of mooie tekst, wordt dit een respectvol aandenken aan de betreurde geliefde. Ook een glazen staander of een leisteen met gravering kan zorgen voor een mooie herinnering.

Hulp bij personalisatie

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies in die moeilijke tijden om uw gepersonaliseerd aandenken tot een mooi geheel te verwerken. Wij helpen u de mooiste herinnering te creëren aan uw geliefde of bij het zoeken naat een gepast geschenk om naasten sterkte te wensen.

Herdenkingen
Lees meer