• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde cadeaus voor herdenkingen

Een aantal van onze producten zijn ook geschikt als aandenken. Een gepersonaliseerd aandenken zoals een leisteen of theelichthouder is en blijvend aandenken. Lees meer

Sterkte wensen bij een overlijden

Wat te doen bij overlijden? Het is vaak moeilijk om toepasselijke dingen te zeggen om de nabestaanden sterkte toe te wensen in deze moeilijke periode. Naast een kaartje sturen kan een kleine herinnering vaak veel troost bieden. Door jouw steunbetuiging te personaliseren met een mooi stukje tekst, gedichtje of foto kun je mensen in hun verlies en verdriet steunen.

Voor naaste familieleden en vrienden zal het emotioneel zijn om een gepersonaliseerd aandenken te krijgen na de begrafenis of crematie. Voor je zelf een onvergetelijk aandenken.

Gepersonaliseerd aandenken

Een geschenk of aandenken dat steeds gepast is bij een overlijden, is een kaarsenset, een theelichthouder of een windlicht. Gepersonaliseerd met een foto of mooie tekst, wordt dit een respectvol aandenken aan de betreurde geliefde. Ook een glazen staander of een leisteen met gravering kan zorgen voor een mooie herinnering.

Hulp bij personalisatie

Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij je uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies in die moeilijke tijden om jouw gepersonaliseerd aandenken tot een mooi geheel te verwerken. Wij helpen je de mooiste herinnering te creëren aan jouw geliefde of bij het zoeken naar een gepast geschenk om naasten sterkte te wensen.