• Lorem ipsum

Persoonlijke vaderdag cadeaus

Onze allerliefste papa verdient een leuk, origineel cadeau. Bij Brianto vindt je een uitgebreid aanbod van unieke cadeaus voor vader om te graveren of te bedrukken. Lees meer

Vaderdag

In juni vieren we onze liefste papa's. Zij verdienen het ook om eens in de watten gelegd te worden! Het is niet altijd gemakkelijk om een leuk en origineel cadeau te vinden voor mannen. Brianto helpt je hierbij door het grote assortiment aan cadeaus speciaal voor mannen. Elk product kan je personaliseren met eigen tekst of foto. Wat zal papa verrast zijn met een gepersonaliseerd geschenk van zijn oogappels!

Cadeau voor vaderdag

Is je papa een grote bierliefhebber, dan hebben wij het perfecte cadeau voor vaderdag! Hij drinkt vanaf nu zijn biertje uit zijn eigen bierglas met naam. Een gewoon klassiek bierglas, maar ook een Leffe- of trappistglas kan je bij ons laten personaliseren!

Voor de lekkerbekken zijn er onze leuke BBQ-sets en -benodigdheden, zoals een BBQ-schort met toebehoren, een koffertje met alle BBQ-benodigdheden met zijn naam erop gegraveerd,... Gegarandeerd een leuk zomerfeestje met papa in zijn eigen schort!

De harde werkers zijn dan weer erg blij met een multitool geschenkset, en een thermobeker voor een koffietje tussendoor. 

Ook de wijnliefhebbers vergeten we niet met tal van luxueuze champagne- of  wijn geschenkensets. De cadeauset bestaat uit 2 elegante glazen en een fles champagne, cava, rode of witte wijn, samen in een klassevolle zwarte geschenkdoos. Ook een sommeliermes of een heuse kist met wijn en toebehoren maken papa blij op vaderdag!

Dan zijn er ook nog de sportieve papa's die graag een sporttas met hun eigen naam of foto krijgen. Na het sporten kan hij genieten van een gin-tonic uit zijn gepersonaliseerde glas.

Cadeauverpakkingen

Maak jouw ontwerp online met de foto-editor of laat onze designers zorgen voor een perfecte lay-out van jouw foto en/of tekst en persoonlijke boodschap. Bij mooie gepersonaliseerde cadeaus hoort ook een schitterende geschenkverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau! Dit geeft jouw cadeau een zeer elegante toets! Vaderdag was nog nooit zo leuk!