• Lorem ipsum

Verzending

  • De verzending nemen wij voor onze rekening bij een orderwaarde boven 50 euro. Vanaf een bestelwaarde van 50 euro is de verzending dus gratis voor jou.
  • Daaronder betaal je slechts 3,95 euro voor verzending en afhandeling in België en Nederland. De levering in België wordt verzorgd door Bpack, de pakjesdienst van bPost. PostNL doet de bezorging in Nederland.
  • Je kan tijdens het afrekenen kiezen voor een ander bezorgadres, bijvoorbeeld op je werk, of je kan het pakket rechtstreeks laten bezorgen bij de ontvanger.
  • Je hebt tevens de mogelijkheid om het pakket te laten bezorgen op een PostNL locatie ( pakje gemak), of bij een bPost afhaalpunt.
  • Heb je een promocode voor gratis verzending, dan zullen er automatisch geen verzendkosten worden aangerekend.
  • Je kan eventueel ook kiezen voor gratis afhaling bij Brianto Lille.

De producten worden in stevige verzenddozen verpakt, zodat jouw bestelling beschermd is tijdens het transport. 

Levertijden

Brianto werkt met zeer korte levertijden. Van zodra wij jouw betaling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk in productie genomen, verpakt en verzonden. De levertijd is aangegeven bij elk product. We verzenden jouw bestelling gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen. 95 % van de pakketten wordt dan de volgende dag bezorgd. De levertijden die op de website worden vermeld, zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met vertragingen door de bezorger.

Je krijgt steeds een track en trace code doorgemaild, zo kan je zelf het hele traject van het pakket volgen.

Retourneren

Daar al onze cadeaus met namen, foto's of persoonlijke teksten zijn gepersonaliseerd, geldt de 14 dagen bedenktijd niet. Onvolledige of defecte artikelen worden door Brianto kosteloos vervangen. Tevens hanteren we een niet tevreden, geld terug garantie.

Onze contactgegevens vind je hier