• Lorem ipsum

Verzending

De verzending is gratis bij een orderwaarde boven 50 euro. Daaronder betaalt je 3,50 euro voor verzending in België en Nederland naar het opgegeven verzendadres. Verzending naar een afhaalpunt in België is 2,95 euro. De levering in België wordt verzorgd door Bpack, de pakjesdienst van bPost. PostNL doet de aflevering in Nederland. Je kan ook het pakket laten bezorgen op een PostNL locatie ( pakje gemak).

Heb je een promocode voor gratis verzending, dan zullen er automatisch geen verzendkosten worden aangerekend.

De producten worden in stevige verzenddozen verpakt, zodat jouw bestelling beschermd is tijdens het transport. 
Je kan eventueel ook kiezen voor gratis afhaling bij Brianto.

Levertijden

Brianto werkt met zeer korte levertijden. Van zodra wij jouw betaling ontvangen hebben, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk in productie genomen, verpakt en verzonden. De levertijd is aangegeven bij elk product. We verzenden jouw bestelling gemiddeld binnen 2 à 3 werkdagen. 95 % van de pakketten wordt dan de volgende dag bezorgd. De levertijden die op de website worden vermeld, zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met vertragingen door de post. Je krijgt (indien mogelijk) steeds een track en trace code doorgemaild, zo kan je zelf het hele traject van het pakket volgen.

Retourneren

Daar al onze cadeaus met namen, foto's of persoonlijke teksten zijn gepersonaliseerd, geldt de 14 dagen bedenktijd niet. Onvolledige of defecte artikelen worden door Brianto kosteloos vervangen.