• Lorem ipsum

Cadeau "gefeliciteerd"

Zoek je een uniek cadeau voor een huwelijk, verjaardag of jubileum? Bij Brianto vind je voor elke gelegenheid wel een origineel cadeau. Lees meer

Feliciteren bij verschillende gelegenheden

Gefeliciteerd! Bij tal van gelegenheden wil je een origineel cadeau hebben om de gevierde te feliciteren. Is het nu voor een huwelijk, een verjaardag, een geboorte of een jubileum, voor elk feest heeft Brianto wel een origineel en uniek cadeau. Bij Brianto vind je een breed assortiment van cadeaus, zowel voor jong als oud, die wij voor je graveren, bedrukken in full colour of borduren, maar die wij ook onbedrukt kunnen leveren. Geschenken leuk om weg te geven, maar die ook dagelijks gebruikt kunnen worden. 

Groot assortiment aan cadeaus

We bieden niet alleen bekende traditionele cadeaus aan zoals een vaas, champagneflutes of wijnglazen, maar ook luxueuze cadeaus, duurzame geschenken van hoogwaardige kwaliteit. Zo kan je bij ons de cadeau sets vinden die bestaan uit een fles wijn, cava of champagne met twee bijhorende gegraveerde glazen, samen verpakt in een mooie zwarte geschenkdoos. Ook een wijnkoeler of champagne emmer is een geschikt cadeau dat je bij verschillende gelegenheden kan geven.  

Cadeauverpakking

Bij mooie gepersonaliseerde cadeaus hoort ook een schitterende geschenkverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau!

Je kan jouw bestelling online plaatsen en eveneens de ontwerpen in de editor van Brianto maken. Er zijn tal van mogelijkheden.  De levering is snel en vlot en de personalisering is naar jouw keuze. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij jeuiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers. Zo kan je op elk feest aankomen met een perfect cadeau om de gelukkige te feliciteren!