• Lorem ipsum

Decoratief gepersonaliseerd cadeau.

Met een decoratief cadeau kan je iedereen blij maken. Kies uit ons ruim aanbod aan originele cadeaus.

Een decoratief cadeau

Het is soms moeilijk om het juiste cadeau te vinden. Een persoonlijk cadeau, gegraveerd of bedrukt, dat uniek en origineel is, online te bestellen én met een snelle en vlotte levering? Bij Brianto vind je deze unieke gepersonaliseerde cadeaus voor in ieder huis. Wat is er leuker dan een cadeau om jouw huis op te vrolijken? Tegelijkertijd haal je dagelijks fijne herinneringen op aan een fijne dag.

Groot assortiment aan cadeaus

Een fotokader of dienblad met eigen foto, naam, boodschap of ontwerp is altijd een succes. Kussens zorgen direct voor een huiselijke sfeer en gezelligheid, zeker na bedrukking met jouw allerleukste foto in full-colour. Een wand- of staande klok met een mooie foto is ook onmiddellijk een leuke blikvanger in huis. 

Op ons windlicht dat we presenteren op een leisteen, worden zowel namen, teksten of figuurtjes gegraveerd. Het kaarslicht zal de persoonlijke boodschap of leuke wens mooi overbrengen. Wij hebben ook tal van vazen in ons assortiment, waarop je jouw tekst of boodschap laat graveren. Een boeket bloemen komt helemaal tot zijn recht! 

Om herinneringen op te halen aan die leuke reis of aan die leuke dag, samen met vrienden of familie, kan je jouw wijntje drinken uit uw gepersonaliseerd glas. Op de onderleggertjes staan ook nog eens jouw mooiste foto's afgedrukt. Samen terugdenken aan deze mooie tijden wordt zo nog leuker!

Eigen ontwerp

Voor elk product kan je in onze online editor een eigen ontwerp maken. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij jeuiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers. Wij  zorgen voor een gratis mooie geschenkverpakking om jouw decoratief cadeau helemaal tot zijn recht te laten komen.