Cava Cadeau Set met gegraveerde glazen

Deze cava cadeauset bestaat uit een fantastische cava samen met 2 gegraveerde flutes in een klassevolle zwarte geschenkdoos.
Artikelnummer:
5101601
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner

€44,75 €39,95

Incl. btw

Een unieke cava cadeauset met gravering van twee cavaglazen

Bij deze cava cadeauset met twee prachtige stijlvolle gegraveerde cavaglazen hoort een verfijnde en intense Cava. De bereidingswijze van deze Cava is identiek aan die van champagne, met als verschil dat het overal in Spanje gemaakt kan worden en niet streekgebonden is. Cava Salinas Brut werd tijdens een grote blindproeverij, met andere bekende champagnes, als beste qua prijs/kwaliteit geselecteerd. Zeer goed gevinifieerd volgens de méthode traditionelle, met tweede gisting "sur lie" van 9 maanden.                                                                                                                             

Zelf personaliseren!             

Maak zelf een mooie boodschap of kies een leuke illustratie in onze editor en wij graveren de twee cavaglazen zodat ze samen een stijlvolle uitstraling krijgen. Op elk glas kan je twee lijntjes tekst laten graveren en/of een gepaste tekening kiezen. Voor elke gelegenheid hebben we wel een leuk figuurtje: jubileum, geboorte, Valentijnsdag, huwelijk of verjaardag, … noem maar op.

Cadeau verpakking? Geen probleem!

De stijlvolle glazen leveren we samen met de fles cava in een klassevolle zwarte geschenkdoos. De fles pakken we apart in om een veilig transport te verzekeren. Je hoeft enkel nog maar de fles in de doos te plaatsen, deksel dicht, de raffia strik om de doos en je cadeau is klaar.

Zoek je een prachtig en origineel cadeau? Met een gepersonaliseerde cava cadeauset met gravering van twee stijlvolle cavaglazen maak je iedereen blij.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »