Champagneglas Lana met gravering

Een gepersonaliseerd champagneglas om uw feest een extra persoonlijk tintje te geven. Ideaal om als cadeautje mee te geven met uw gasten als blijvende herinnering.
Artikelnummer:
1035501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
Bestel 2 voor €7,85 per stuk en bespaar 12%

Bestel 4 voor €6,65 per stuk en bespaar 26%

Bestel 8 voor €5,90 per stuk en bespaar 34%

Bestel 16 voor €5,25 per stuk en bespaar 41%

€9,95 €8,95

Incl. btw

Lana champagneglas met gravering

Een gepersonaliseerd champagneglas is steeds een nuttig cadeau voor vele gelegenheden. Deze elegante flute op hoge voet heeft een inhoud van 17 cl en een hoogte van 22 cm.

Heb je er meerdere nodig? Dan voorzien we flinke kortingen. Dit champagneglas zal ervoor zorgen dat uw genodigden in stijl kunnen klinken! Ideaal voor een babyborrel, huwelijks- of jubileum receptie, communie,... Als cadeau om mee te geven aan de gasten of als herinnering voor de geliefden of de jarige. Maak er een onvergetelijk feest van!                                                            

Voor een geschenkverpakking hoef je ook niet meer zelf te zorgen. Brianto stuurt gratis een cadeauverpakking mee. Makkelijker kan niet.                                                                                     

Gepersonaliseerd champagneglas met gravering

U kan elk glas personaliseren met uw eigen tekst en eventueel nog een illustratie. Ook uw eigen logo kan gegraveerd worden. U kan hiervoor contact met ons opnemen. We maken samen met u het perfecte champagneglas met gravering voor uw feest.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »