Baby bandana met naam

Halsdoekje voor baby, onmisbaar als de tandjes daar zijn! Maak er een leuk en persoonlijk cadeautje van, door een naam of tekst en eventueel figuurtje toe te voegen.
Artikelnummer:
3217701
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€17,75
Incl. btw

Baby bandana met naam

Elk schattig baby'tje maakt een moeilijke tijd door als de tandjes daar zijn... Mama en papa kunnen niet veel meer doen dan troost bieden als hun kleintje pijn heeft. Vaak gaat het krijgen van tandjes gepaard met veel speekselverlies van de baby. Om je lieverdje toch stijlvol voor de dag te doen komen, kan je een baby bandana met naam gebruiken in plaats van een slabbetje. Ben je meter of peter geworden? Mischien voor de eerste keer oma of opa? Of zijn de kersverse ouders je beste vrienden? Op zoek naar een leuk en bruikbaar cadeau? Een baby bandana met naam is dan een goed idee. Kies uit 4 verschillende kleuren en maak er jouw persoonlijke en unieke geboortecadeau van!

Persoonlijk babycadeau

In onze online editor kan je de naam van het kindje of een tekst ingeven in het lettertype van jouw keuze. Een figuurtje erbij geeft meteen een schattig of speels effect. Een origineel en heel bruikbaar cadeau! De baby bandana is beschikbaar in 4 kleuren. Elke baby bandana heeft een gekleurde zijde en een witte zijde met gekleurde rand. De personalisatie zal op het gekleurde gedeelte gedrukt worden. De bandana is van 100 % katoen en bestaat uit twee lagen voor extra stevigheid. Aan de achterzijde zijn drukknoopjes voorzien en daardoor is de bandana verstelbaar in twee maten. Het geheel is wasbaar op 40°. 

Verzending naar jouw adres

Eens we jouw bestelling hebben ontvangen zal je maximaal vier werkdagen op je unieke geschenkje moeten wachten. In je pakket tref je de gratis geschenkverpakking separaat aan, dit om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Neem gerust de tijd om nog even rond te kijken of je nog leuke gepersonaliseerde geschenken bij je baby bandana met naam wil bestellen!

5/5

Roxane J. Geplaatst op 1 April 2019 at 08:58

Aucune description n'a u00e9tu00e9 donnu00e9e.

4/5

Guido D. Geplaatst op 24 December 2018 at 15:45

Tof om als geschenk te geven

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »