Snijplank Grip met gravering

Een snijplank met gravering in hard bamboe met jouw persoonlijke boodschap of leuke illustratie. Een cadeau met een natuurlijk uitstraling, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Artikelnummer:
4059101
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€29,90
Incl. btw

Een bamboe snijplank met gravering zelf ontwerpen

Heb je een passie voor koken? Ben jij een hobbykok? Of is je vrouw een keukenprinses? Kookt je (schoon-)moeder elk weekend een lekkere warme maaltijd voor jouw gezin? Ontwerp dan zelf een prachtige bamboe snijplank met gravering, een mooi tekstje dat jouw gevoelens uit. Onze bamboe snijplank heeft aan één kant een gemakkelijk bruikbaar metalen greep/handvat. Vandaar de naam: "snijplank grip" (afmetingen: 43 x 28 x 2 cm). Plaats genoeg om naast je persoonlijke boodschap ook een leuke illustratie toe te voegen. Een unieke cadeau dat geschikt is voor elke keukenstijl, het is een must voor elke kookliefhebber en voor jezelf natuurlijk. Ontbijt op bed? Gemakkelijk met deze grote snijplank.

Bamboe is geen hout!

Wist je dat bamboe geen hout is maar een grassoort? De bamboe stengels (die wel tot 30 meter hoog kunnen groeien) verhouten langzaam. Deze stengels worden in de houtindustrie gebruikt voor onder anderen bamboe snijplanken te maken. De hardheid van het hout is te vergelijken met eikenhout. Daardoor neemt de bamboe snijplank haast geen vocht op en ontstaan er nauwelijks groeven. Welke voordelen dat heeft? In kleine groefjes kunnen bacteriën gaan nestelen of ontstaan er vlekken. Niets dus van dit alles! De bamboe snijplank is super gemakkelijk in onderhoud. Was de plank af met een gewoon afwasmiddel, spoel af, goed afdrogen en opnieuw klaar voor gebruik. Pas op! De bamboe snijplank is een natuurproduct, laat de plank niet weken in water en niet in de vaatwasmachine gebruiken. Bij het eerste gebruik wrijf je de snijplank best in met neutrale olie. Gebruik geen olijfolie want dan gaat de plank plakkerig aanvoelen. Zodra de plank na menigmaal gebruik wat droger aanvoelt is het nodig om er een nieuw laagje olie in te wrijven.

Personaliseer zelf met de online editor

Snijplank grip is een kwaliteitsvolle bamboe snijplank die zijn plaatsje waard is in elke keuken. Stel nu je eigen tekst op en geef het in op onze online editor. Je kunt er natuurlijk ook een leuk figuurtje bij kiezen. Jij maakt het ontwerp, wij verzorgen voor een mooie lay-out en perfecte gravering.

Een geschenk met een natuurlijke uitstraling: een bamboe snijplank met gravering en een handige grip!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »