Pennenhouder met gravering

Een houten pennenhouder in kubusvorm die elk bureau opfleurt. Wij graveren hierop jouw tekst. Ideaal voor op bureau van mama of papa, of als cadeautje voor juf of meester.
Artikelnummer:
4174701
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€17,50
Incl. btw

Pennenhouder met gravering

Klinkt dit bekend? Er zeker van zijn dat je heel veel pennen hebt, maar als je er eentje nodig hebt is er geen enkele te vinden. Maak een eind aan deze terugkerende frustratie door al je pennen te verzamelen in een orginele houten pennenhouder met gravering. Doordat je je eigen tekst hierop laat graveren, heb je meteen een persoonlijk cadeau in handen om af te geven aan juf of meeser op het eind van het schooljaar. Geef het cadeau aan papa met vaderdag, zo blijft ook zijn werkplek netjes opgeruimd! Maar ook het bureau thuis wordt opgefleurd met deze gepersonaliseerde pennenhouder.

Afmetingen

De houten pennenhouder heeft een kubusvorm met een hoogte, breedte en diepte van 10 cm. Aan de voorzijde is een vierkant plaatje van 5,5 x 5,5 voorzien waarop jouw tekst zal worden gegraveerd. Deze zal mooi opvallen, doordat dit plaatje gemaakt is van een iets lichter hout. Een gravering in hout geeft bovendien een mooi donker reliëfeffect. Aangezien hout een natuurproduct is met nerven die telkens weer anders lopen, zullen geen twee pennenhouders identiek zijn!

Via onze online editor, die je vindt in de groene balk, kun je de pennenhouder naar jouw wens personaliseren. Type simpelweg jouw tekst of bedankje in het lettertype dat je wenst en wij zorgen dat deze haarscherp met de laser op de pennenhouder wordt gegraveerd. Moest je problemen ondervinden bij het ingeven van je tekst, of heb je een speciale wens, dan kun je steeds contact opnemen met één van onze medewerkers.

Gratis geschenkverpakking

We leveren gratis geschenkverpakking bij elke bestelling. Zo heb je direct alles in huis en moet je niet nog zelf hiervoor zorgen. Wij pakken jouw cadeau nog niet in bij verzending, dit om beschadiging van de folie te voorkomen. 

Heb je ook al onze houten spaarpot en theelichthouder ontdekt? Deze artikelen zijn in dezelfde stijl als deze pennenhouder en kunnen samen een groter gepersonaliseerd cadeau vormen. 

Een pennenhouder met gravering, een praktische en opgeruimd cadeau!

5/5

Leonie V. Geplaatst op 8 Januari 2019 at 21:17

Ben heel content!!! maar een klein min puntje is de gravering te fel verbrand waarschijnlijk omdat het vierkant waarop de tekst en afbeelding staat aan de smalle kant ligt.

Maar voor de rest TOP

5/5

Peggy D. Geplaatst op 28 Augustus 2018 at 21:34

Niets dan lof over mijn bestelling. Ik vroeg een specifieke gravering en deze is volledig naar wens gemaakt. Super tevreden en zeker van plan nog eens een bestelling te plaatsen.

5/5

Mimi E. Geplaatst op 12 Juni 2018 at 11:42

Zoals elk jaar dik in orde !!!!
Geschenkverpakking erbij is super !!!

5/5

Els V. Geplaatst op 30 April 2018 at 20:49

Mooie uitvoering. Snel geleverd. Prima geschenk en gepersonaliseerde herinnering.

5/5

Carine w. Geplaatst op 29 April 2018 at 20:43

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »