Jute boodschappentas gepersonaliseerd

Hippe herbruikbare tas van jute voor boodschappen, maar zeker ook geschikt als grote cadeautas. Met je persoonlijke boodschap of tekst maak je in een handomdraai een uniek en duurzaam exemplaar.
Artikelnummer:
5009901
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€15,70
Incl. btw

Gepersonaliseerde boodschappentas

De dagelijkse of wekelijkse ronde boodschappen wordt een stuk aangenamer met deze hippe boodschappentas in stevig jute. Een origineel en nuttig cadeau. Doordat deze boodschappentas uiterst duurzaam is en dus steeds hergebruikt kan worden, is dit een goede keuze. Onze gepersonaliseerde boodschappentas wordt geleverd met gratis geschenkverpakking, maar kan zelf ook perfect dienst doen als grotere cadeautas (gift bag).

Jute is een lange, zachte, glanzende, plantaardige bastvezel die tot ruwe, sterke draden kan worden gesponnen. Het wordt verkregen uit planten die voornamelijk in warme, vochtige gebieden voorkomen, bijvoorbeeld in India en Bangladesh. Jute is na katoen de meest gebruikte natuurlijke vezel.

Begin met personaliseren van je jute boodschappentas

De boodschappentas is gemaakt van duurzaam gelamineerd jute en is 42 x 33 cm groot, 19 cm diep en heeft een inhoud van 14 liter. De handvaten zijn 40 cm lang en zijn van geweven katoen. In onze online editor is er genoeg ruimte voorzien om je persoonlijke tekst in te geven verdeeld over twee velden. Indien je dit wenst kun je ook nog een mooie of grappige illustratie bijvoegen die je tekst nog eens onderstreept. Als we jouw bestelling hebben ontvangen zorgen onze specialisten ervoor dat jouw ontwerp diep in de vezel van de boodschappentas wordt gedrukt. Hierna zullen wij deze binnen enkele werkdagen naar het adres van jouw keuze verzenden. Natuurlijk tref je hierbij ook de transparante folie en strik met lint aan om je tas mooi te kunnen inpakken en cadeau te geven. Wij pakken je cadeau nog niet in om beschadiging van de folie te voorkomen.

Een gepersonaliseerde boodschappentas in jute, een verantwoorde keuze!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »