Kinderpuzzel gepersonaliseerd met foto

Een kinderpuzzel met foto in 6 stukken uit zeer sterk MDF, waarop je een eigen foto kunt laten drukken. De eerste echte puzzel met daarop een eigen foto staat garant voor heel veel uurtjes puzzelplezier.
Artikelnummer:
2016301
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€21,90
Incl. btw

Kinderpuzzel met foto

Stel je eens voor hoeveel puzzelplezier je kleintje zal beleven in het maken van een puzzel met daarop een foto van zichzelf? Een foto van de grootouders, het complete gezin, de hond of favoriete knuffel, alles is mogelijk!  Een puzzel van 6 stukjes is prima geschikt als eerste puzzel, vanaf een leeftijd van ongeveer 18-24 maanden. Maar deze puzzel met foto kun je ook voor andere doelen gebruiken. Laat de toekomstige peter en meter een foto van de echo ineen puzzelen, met daarop de vraag of zij meter en peter willen worden. Hoe origineel is dat? 

Puzzelen is belangrijk

Puzzelen verbetert niet alleen de fijne motoriek en concentratie, maar leert een kind ook probleemoplossend denken. Wat moet ik doen om de stukjes terug ineen te krijgen, moet ik het stukje misschien draaien? Bovendien wordt het ruimtelijk inzicht hiermee gestimuleerd. Ruimtelijke oriëntatie is één van de basiselementen om te leren rekenen, lezen en schrijven. Puzzelen is dus heel belangrijk voor de ontwikkeling, maar een kinderpuzzel met foto maakt dit natuurlijk ook nog eens extra leuk!

Puzzel met 6 stukjes

Onze kinderpuzzel is verdeeld in 6 stukjes. Hierop wordt jouw eigen foto gedrukt, die je upload in onze online editor ("start met personaliseren"). Je kunt ook een foto van Facebook of Instagram gebruiken. Jouw foto wordt door onze specialisten gedrukt op de puzzel en zal een mooie glansafwerking hebben. De afmetingen zijn 25 x 17,5 cm bij een dikte van 3,5 cm. De puzzel is gemaakt van zeer sterk MDF, zodat deze vaak opnieuw gemaakt kan worden. Voor de meer ervaren puzzelaar hebben wij ook puzzels met meer stukjes in ons assortiment.

Ontwerp en bestel je kinderpuzzel met foto hier online!  

 
 

5/5

Niels H. Geplaatst op 22 Mei 2018 at 13:49

Perfect!

5/5

Bieke D. Geplaatst op 25 April 2018 at 00:31

Snelle levering en mooie afwerking. Top!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »