Naamplaatje, ID - tag met naam en/of foto

De gekende id-tag in een modern jasje. In plaats van enkel tekst kun je er nu ook eentje laten bedrukken met een foto. Natuurlijk hangt de id-tag aan een bolletjesketting.
Artikelnummer:
2022501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€13,90
Incl. btw

Id-tag met foto

De id-tag, ook wel dog-tag of identiteitsplaatje genoemd is algemeen gekend en dan vooral uit de Amerikaanse oorlogsfilms. Het gekende beeld van een gevallen soldaat waarvan een van zijn twee tags wordt afgebroken om de achtergebleven familie op de hoogte te brengen van het sneuvelen van hun geliefde. Maar je moet geen soldaat zijn en zeker al geen oorlogsslachtoffer om een id-tag te kunnen dragen. Wij bieden je de mogelijkheid om er eentje te laten bedrukken met jouw mooiste foto. Een foto van jezelf, de kinderen of misschien zelfs je grootste idool. Maar een afbeelding van een sterrenbeeld kan bijvoorbeeld ook. Mogelijkheden genoeg!

Aan de slag

De foto die je wil gebruiken voor je id-tag kun je eenvoudig vanaf je bestanden uploaden, maar er is ook een mogelijkheid om een foto van Facebook of Instagram te importeren. Daarbij kun je ook nog tot twee regels tekst ingeven in het lettertype van jouw keuze. Je kunt de letters zo groot of zo klein maken als jij wil, zolang ze maar binnen het kader blijven. Het aluminium plaatje is 5 x 3 cm groot en de ketting is 75 cm lang. Indien je speciale wensen hebt neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag op weg.

Geschenkverpakking

Bij iedere bestelling ontvang je van ons een gratis geschenkverpakking. De id-tag wordt verpakt in een organza-zakje in een neutrale kleur. Zo heb je in een handomdraai een origineel en persoonlijk geschenk in handen. Wij zorgen er immers voor dat je id-tag met foto binnen de vier werkdagen in jouw bezit zal zijn.

 

 

5/5

Xavier F. Geplaatst op 4 September 2018 at 19:59

parfait

5/5

Xavier F. Geplaatst op 24 Maart 2018 at 16:50

Aucune description n'a u00e9tu00e9 donnu00e9e.

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »