Handdoek met naam

Handdoek met naam of eender welke tekst je wenst. Een leuk cadeautje voor de sporters of gewoon binnen het gezin. Iedereen zijn eigen gepersonaliseerde handdoek.
Artikelnummer:
3001014
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€18,90
Incl. btw

Handdoek met naam of jouw eigen tekst

Ken je het probleem? Je zoon of dochter heeft per ongeluk een verkeerde handdoek mee naar huis genomen van de sportclub. Lastig omdat je niet weet waar de eigen handdoek gebleven kan zijn. Dit kan je op een simpele manier voorkomen, door een handdoek met naam te laten bedrukken. Op deze manier zal iemand die per ongeluk de handdoek heeft meegenomen ook direct weten wie de echte eigenaar is, maar het zal ook voorkomen dat de handdoek wordt vergeten. Hij is immers veel te mooi om zomaar achter te laten. Ook binnen het gezin kan het praktisch en gewoon leuk zijn om iedereen een eigen handdoek te geven. Of wat denk je ervan om de hele ploeg een eigen handdoek te geven, wellicht met een foto van het hele team erop?

Lievelingskleur

Onze handdoeken zijn er in 8 kleuren, dus gegarandeerd dat de lievelingskleur er wel tussen zit. Je kiest eerst de kleur en daarna kun je de tekst, foto of illustratie  eenvoudig ingeven in onze editor. Deze open je door op de groene balk 'start met personaliseren' te klikken. Daar wijst alles zichzelf en kun je blijven proberen tot het ontwerp helemaal naar jouw zin is geworden. Als wij jouw bestelling hebben ontvangen zorgen wij dat het ontwerp onuitwasbaar in de border van de handdoek wordt gedrukt. De handdoek is 50 x 100 cm groot en natuurlijk wasbaar op 60°. Onze handdoeken zijn gemaakt van 100 % katoen, 400 gr/m²

Geschenkverpakking

Bij alle gepersonaliseerde geschenken leveren wij een gratis geschenkverpakking. Wij pakken het echter nog niet voor je in, dit om een tweetal redenen. De transparante folie zou teveel beschadigen tijdens het transport en je kunt zelf nog even de handdoek vastnemen en je ontwerp goed bekijken. Als je het cadeau hebt ingepakt werk je af met de blinkende strik en je handdoek met naam is helemaal klaar!

5/5

Gerda V. Geplaatst op 7 Augustus 2018 at 18:23

Héél mooi afgewerkt, snelle levering. Alles prima in orde.

4/5

Ann V. Geplaatst op 5 Mei 2018 at 10:37

Leuk om cadeau te geven aan iemand die je minder goed kent, veel lettertypes mogelijk, veel kleuren, vlugge levering. top!

5/5

berlinda v. Geplaatst op 11 Maart 2018 at 13:53

niets op aan te merken vlotte en snelle levering dank u

5/5

ILSE VAN DONINCK Geplaatst op 26 November 2014 at 17:03

Voetbalhanddoek al 4 jaar in gebruik en ziet er nog steeds als nieuw uit! Dus prima kwaliteit !!!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »