Microfiber handdoek met foto en tekst

Heerlijk zachte "fluffy" microfiber handdoek. Jouw personalisatie, foto, naam of tekst wordt helemaal geïntegreerd in de zachte stof van de handdoek, niet voelbaar en onuitwisbaar. Een superzacht en uniek persoonlijk cadeau.
Artikelnummer:
3004101
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€21,90
Incl. btw

Handdoek met foto

Een handdoek van microfiber of microvezel heeft ontzettend veel voordelen boven de klassieke badstof handdoek. De handdoek is ongelooflijk licht, neemt veel vocht op en droogt ontzettend snel. Dit komt doordat een microvezel een doorsnede heeft van minder dan 0,012 millimeter. Vergelijk je dit met een mensenhaar dan is dat ongeveer 100 keer dunner! Deze dunne draad is bovendien ook ontzettend licht, in een gram microvezel zit zo'n 10 kilometer draad verwerkt. Deze handdoeken zijn dan ook favoriet bij zwemmers, maar ook bij campeerders en backpackers. Niet verwonderlijk natuurlijk! Een sneldrogende en super zachte handdoek die amper plaats en gewicht inneemt in de zwemtas, rugzak of koffer. Dit klinkt vast ook als muziek in de oren van iedereen die regelmatig het vliegtuig neemt.

Jouw eigen foto en tekst

De afmetingen van de handdoek zijn 50 x 100 cm. Op de foto's hierboven kun je zien hoe groot de print op de handdoek er uit zal gaan zien Via de groene balk kom je in onze online editor alwaar je kunt starten met het personaliseren van jouw eigen handdoek met foto. Je kunt een tweetal regels tekst ingeven die je kan plaatsen naar jouw wens. Ook kun je eventueel een grappige of mooie illustratie toeveogen, keuze genoeg! Een foto kun je uploaden vanuit je bestanden, maar ook een gedeelde foto van facebook of Instagram kun je importeren in de editor. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp, rond dan je bestelling af en onze specialsten nemen het daarna van je over. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp diep in de vezels wordt gedrukt. Op deze manier is het onuitwasbaar en zelfs niet voelbaar.

Binnen vier werkdagen zal jouw handdoek met foto in je bezit zijn!

5/5

Sheila K. Geplaatst op 11 Juni 2019 at 21:31

Top !!

4/5

Mia D. Geplaatst op 10 Maart 2019 at 09:14

Vlotte en eenvoudige werkwijze met leuk resultaat !

5/5

Svenja E. Geplaatst op 8 December 2018 at 16:49

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

4/5

Svea V. Geplaatst op 7 Mei 2018 at 20:56

Mooi!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »