Snoeppot Tivoli met tekst

Laat deze robuuste snoeppot met tekst graveren. Met je eigen naam, een hip figuurtje of een naam. Je maakt zo een gepersonaliseerd cadeau voor elke gelegenheid.
Artikelnummer:
1017501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€21,50
Incl. btw

Stevige glazen snoeppot met tekst                                                     

Valt er een geboorte kaartje in de brievenbus en je zoek een origineel cadeautje? Ga dan creatief aan de slag en personaliseer zelf deze glazen snoeppot. In onze editor staan een heleboel leuke illustraties die je naast de naam van de baby kunt laten graveren. Het deksel van de snoeppot is met een rubber afsluiting, dus de zelf gebakken koekjes van oma blijven lang krokant. Wil je op de ontvangst balie op je werk graag een snoeppot zetten zodat de klanten kunnen genieten van een zoet moment? Als verzorgster bij een kinderopvang mag je toch best eens een beloning geven met een lekker (suikervrij) snoepje? Vul de snoeppot met snoep, chocolade, pralines, lolly’s,....  

Ga aan de slag met snoeppot Tivoli: personaliseer deze snoeppot zelf                      

Snoeppot Tivoli heeft een hoogte van 16 cm en heeft een diameter van 12 cm. De inhoud is ca 1,2 liter. Plaats genoeg voor je eigen tekst of boodschap. Klik op de groene balk” start personaliseren”. Je kan twee lijntje tekst ingeven, en zelf het lettertype kiezen. De illustratie voeg je gemakkelijk toe. Zodra onze designers jouw creatie hebben ontvangen starten we met de voorbereiding voor een nauwgezette en precieze gravering met de laser. Alles komt onuitwisbaar op de glazen snoeppot te staan.

Snoeppot Tivoli is een persoonlijk en origineel cadeau!

Zorg voor veel zoete momenten met je vrienden of familie. Vul een glazen snoeppot met tekst, je eigen creatie!    

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »