Bier Cadeau

Bier cadeau

Een leuk cadeau vinden voor een bierliefhebber... Het is soms een hele opgave. Bij Brianto vindt u inspiratie voor een perfect cadeau voor de bierliefhebber. De bierglazen in bijpassende zwarte geschenkdoos zijn één van de populairste cadeaus. Hier scoor je altijd mee! 

Zowel het klassieke bierglas, als een trappist- een Leffe of een Grand Cru-glas, u vindt dit alles bij ons! U kan een naam of boodschap naar wens laten graveren in het glas. Geef er het gepaste biertje bij en verras vrienden en familie met dit uniek geschenk. 

Of ook een leuk en ludiek cadeau is onze bierpul. Plaats er je leukste of gekste foto op. Er zal gegarandeerd gelachen worden! Dit originele cadeau is een perfecte verrassing voor vele gelegenheden.

Geschenkverpakking

Bij mooie gepersonaliseerde cadeaus hoort ook een schitterende geschenkverpakking. We zorgen voor gratis gebruiksklare geschenkverpakking voor een feestelijk cadeau! Zo is uw cadeau klaar om af te geven.

Online ontwerpen

U kan uw bierglas zelf online ontwerpen in onze editor. Kies een lettertype naar wens en voeg eventueel een figuurtje toe. Zijn er twijfels bij het ontwerp, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met advies. Voor een perfecte lay-out zorgen onze designers. Samen maken we uw ideale bier cadeau!

 

Bier Cadeau
Lees meer