Communiekaars met naam of afbeelding

Een lentefeest- of communiekaars met naam, illustratie of zelfs een eigen foto. Ontwerp zelf je lentefeest- of communiekaars. Een uniek gepersonaliseerd aandenken aan een belangrijk moment in het leven van de jongedame of jongeheer
Artikelnummer:
4104202
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€26,60
Incl. btw

Lentefeest- of communiekaars met naam

Je peetkindje wordt al groot, het is al tijd voor de eerste communie en je bent op zoek naar een uniek geschenk. Viert je zoon of dochter binnenkort zijn of haar lentefeest? Doet je kleinzoon of -dochter zijn/haar plechtige communie? Verras hem of haar met een uniek persoonlijk aandenken aan deze heuglijke grote dag in de vorm van een geheel persoonlijk gemaakte lentefeest- of communiekaars!

Artisanale kaarsen

De kaarsen zijn op een ambachtelijke manier gemaakt zodat uw personalisatie mooi uitkomt. Door nadompeling zorgen we ervoor dat de kaars zijn schoonheid zal behouden.

Geschenkverpakking

Natuurlijk wordt er ook bij de communiekaars met naam gratis geschenkverpakking meegestuurd.

Omdat we de kaarsen geheel naar jouw wens kunnen personaliseren beperken we ons niet tot de communiekaars met naam. Wij bieden bijvoorbeeld ook een geboorte- of huwelijkskaars aan.

Afmetingen : 7,0 x 7,0 cm, hoogte 20 cm.

5/5

Margien W. Geplaatst op 28 Augustus 2018 at 23:48

Geweldig kado ter nagedachtenis van mijn moeder voor alle kinderen

5/5

Vanessa T. Geplaatst op 28 Juli 2018 at 13:28

Zeeer mooi gedaan dank u wel

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »