Communiekaars met naam of afbeelding

Een lentefeest- of communiekaars met naam, illustratie of zelfs een eigen foto. Ontwerp zelf je lentefeest- of communiekaars. Een uniek gepersonaliseerd aandenken aan een belangrijk moment in het leven van de jongedame of jongeheer
Artikelnummer:
4104202
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€26,60
Incl. btw

Lentefeest- of communiekaars met naam

Je peetkindje wordt al groot, het is al tijd voor de eerste communie en je bent op zoek naar een uniek geschenk. Viert je zoon of dochter binnenkort zijn of haar lentefeest? Doet je kleinzoon of -dochter zijn/haar plechtige communie? Verras hem of haar met een uniek persoonlijk aandenken aan deze heuglijke grote dag in de vorm van een geheel persoonlijk gemaakte lentefeest- of communiekaars!

Ambachtelijke waskaarsen

De kaarsen die wij gebruiken om jouw personalisatie op aan te brengen zijn zorgvuldig door ons gekozen en worden op een ambchtelijke manier en met de hand gemaakt. Het is een grote vierkante kaars gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en heeft afmetingen van 7 x 7 cm bij een hoogte van 20 cm. Nadat jouw tekst en/of afbeelding zijn aangebracht op de kaars krijgen deze nog een dompelbad. Op deze manier wordt de personalisatie beschermd door een extra waslaag en kunnen we garanderen dat de kaars zijn schoonheid zal behouden.

Jouw eigen ontwerp

Je kunt een tekst laten aanbrengen op de kaars en deze vergezeld laten gaan van een illustratie. Maar het is ook mogelijk om een eigen bestand te uploaden of zelfs een foto van Facebook of Instagram op de kaars te laten aanbrengen. Start met personaliseren via de groene balk en begin je ontwerp. Twijfel je? Neem dan even contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag verder.

Omdat we de kaarsen geheel naar jouw wens kunnen personaliseren beperken we ons niet tot de communiekaars met naam. Wij bieden bijvoorbeeld ook een geboorte- of huwelijkskaars aan. Elke kaars kun je starten vanuit een blanco ontwerp, zodat je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rouwkaars kunt maken of een kaars compleet naar jouw eigen ontwerp.

Natuurlijk wordt er ook bij de communiekaars met naam gratis geschenkverpakking meegestuurd.

5/5

Margien W. Geplaatst op 28 Augustus 2018 at 23:48

Geweldig kado ter nagedachtenis van mijn moeder voor alle kinderen

5/5

Vanessa T. Geplaatst op 28 Juli 2018 at 13:28

Zeeer mooi gedaan dank u wel

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »