Kussen met naam

Ontwerp je eigen kussen met naam, figuurtje of je persoonlijke boodschap. Een mooi cadeau om slaapkamer of living op te fleuren.
Artikelnummer:
3060501
Levertijd:
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€24,50
Incl. btw

Kussen met naam of andere tekst

Zoek je een kussen om je living of een andere ruimte op te fleuren? Vind je het ook belangrijk dat het katoen waarvan de hoes gemaakt is het fairtrade label draagt? Dan heb je hier jouw kussen gevonden. Je kunt een naam of eender welke tekst op de sloop laten drukken en het dan eventueel nog laten vergezellen van een grappig of mooi figuurtje. Natuurlijk leveren we ook de vulling voor het kussen mee. 

Begin zelf met ontwerpen

In de online editor, die je vindt in de groene balk 'start met personaliseren' kies je de kleur en het lettertype voor de gewenste naam of tekst. Hier vind je zelfs een sparkly gouden kleur! Daarna kun je eventueel nog een illustratie toevoegen. Eens je jouw bestelling hebt afgerond gaan onze medewerkers voor je aan de slag en zullen zij met zorg jouw ontwerp onuitwasbaar op de hoes drukken. De hoes is wasbaar in het wasmachine tot max 40°. Hij is 40 x 40 cm groot en wordt gesloten met een ritssluiting die verborgen is gestikt in de naad. Het materiaal is 100% katoen (gewassen canvas) 305 gr/m²

Waarom fairtrade?

Sinds de invoering van de eerste Fairtrade minimumprijzen voor katoen in 2004 heeft Fairtrade het bestaan van de katoenboeren aanzienlijk verbeterd. Wanneer ze hun katoen verkopen op de Fairtrade markt, hebben de katoenboeren de zekerheid dat ze een minimumprijs krijgen die probeert hun gemiddelde kosten voor een duurzame teelt te dekken. Ze ontvangen ook een Fairtrade premie, die hun de mogelijkheid biedt om te investeren in projecten voor de gemeenschap, zoals scholen, wegen of voorzieningen voor gezondheidszorg.

Je mag je bestelling binnen maximaal vier werkdagen verwachten en natuurlijk ontvang je ook bij je kussen met naam een gratis geschenkverpakking!

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »