Fotolijst Nijntje verzilverd met naam

Mat verzilverd fotolijstje van Nijntje, geschikt voor foto's van 10 x 15 cm. Onder het blinkende Nijntje rechts op het lijstje is er ruimte voorzien waar jij een naam of andere tekst kunt laten graveren.
Artikelnummer:
4166501
Levertijd:
4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 50 euro
  • Levertijd: 4 werkdagen
  • 100% garantie. Niet goed, geld terug.
product-banner
€29,20
Incl. btw

Fotolijst Nijntje met gravering

Een mooi mat verzilverd fotolijstje van het meest beroemde kleine konijntje Nijntje. Passend voor foto's van 10 x 15 cm, maar hou er rekening mee dat het beschermglas een cm kleiner uitvalt aan alle zijden. Als geboorte- of doopcadeau ideaal, steek er zelf een eerste foto van de kleine hartedief in, of misschien zelfs het geboortekaartje en creëer zo een uniek geschenk! Er is voldoende ruimte voorzien voor jouw tekst, zodat je je niet enkel moet beperken tot de naam van het kindje. Voor jullie, als jonge ouders, is dit fotolijstje met een foto van jullie trots een schitterend en een uniek geschenk voor de peter en meter of de grootouders.

Start met personaliseren

Via de groene balk hierboven kom je in onze online editor. Hier zie je een simpele voorstelling van het lijstje en als je je tekst begint in te geven, zie je ook direct hoe de uiteindelijke gravering er zal uitzien. De totale afmetingen van het lijstje zijn 21,5 x 11,3 en is geschikt voor liggende foto's. Jouw tekst wordt gegraveerd onder Nijntje met een prachtig glanzend effect op het mat zilver van het lijstje. 

Gratis geschenkverpakking bij elke bestelling

Nadat de gravering met de lasergraveermachine is gebeurd, verpakken wij het lijstje met zorg terug in het originele Nijntje doosje. Hierbij leveren wij nog een glanzende folie en een strik met lint separaat in het pakket. Indien wij het lijstje al in de folie zouden inpakken, zou deze te hard beschadigen tijdens het transport en op deze manier kun je de gravering eerst bekijken, en eventueel al een foto in het lijstje doen.

Als je vandaag je fotolijst Nijntje besteld, leveren wij deze binnen vier werkdagen.

4/5

Dominique C. Geplaatst op 4 Mei 2018 at 17:25

joli cadre mais l'inscription est peu visible ,il doit être placer d'une certaine façon pour qu'on puisse le lire

Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »