• Lorem ipsum

Gepersonaliseerde zomerse cadeaus

Eindelijk, het is zomer! Samen genieten van een heerlijke barbecue, met een cocktail in de hand. Wat is er beter? Brianto zorgt voor inspiratie voor leuke zomerse cadeaus. Lees meer

Eindelijk, het is zomer!

Eindelijk, daar is de zomer! Haal die zwembroek en die slippers maar boven! De tijd van de heerlijke barbecues en cocktails breekt weer aan. Om de vakantiesfeer helemaal in huis te brengen, kan je bij Brianto inspiratie opdoen voor een leuk zomers cadeau. Een uitnodiging voor een barbecue of poolparty? Je moet niet meer nadenken over een geschikt cadeau. Vindt de leukste en origineelste ideeën op onze website!

Een zomers gepersonaliseerd cadeau

Zomer... Uitkijken naar de vakantie... Je gedachten dwalen al af naar die heerlijke zomeravonden aan de barbecue met een cocktail in de hand. Wat is er zaliger dan deze momenten? Wat meebrengen als je uitgenodigd wordt op die eerste zomerbarbecue? Een leuk cadeau is onze barbecue schortmet naam of tekst, inclusief alle benodigdheden om te barbecuën. De chef zal aangenaam verrast zijn! Of wat dacht je van de barbecueset in een klein handig koffertje?

Als je aan de zomer denkt, denk je automatisch ook aan cocktails en een lekker wijntje. Een heel populair cadeau is onze gin cadeau set, speciaal samengesteld voor de ginliefhebbers. Deze set bestaat uit een gegraveerd ginglas, een fles gin en een onderlegger. Genieten van een lekker wijntje of glaasje cava/champagne met jullie eigen gepersonaliseerde glazen, dat kan met onze luxueuze wijn-, cava- of champagne cadeau sets.

Trek je slippers met je eigen foto aan, shake je eigen cocktail met onze gegraveerde cocktailshakers, houd je drankje ijskoud met onze wijnkoeler of champagne emmers, en kraak je flesje met een mooi kelnersmes. Klaar om van de zomer te genieten!

 

Een zomers cadeau bestellen

Je eigen zomers cadeau bestel je heel gemakkelijk online. Maak je eigen ontwerp in onze editor. Voeg naar eigen wens tekst, foto's of een figuur toe. Indien je vragen hebt bij het ontwerp, staan onze ontwerpers steeds klaar om je te helpen. Na bestelling wordt uw pakket al binnen de 4 werkdagen geleverd. Goed op tijd om heerlijk te kunnen genieten van je zomers cadeau!