• Lorem ipsum

Een cadeau met een gravering

22 Mar 2023
door Valerie

Een cadeau voor een collega

Dit verhaal van één van onze klanten stond al een tijdje in mijn lijstje te wachten. Een uitgebreid mailtje van een klant, nadat ze, niet voor de eerste keer, een bestelling had geplaatst bij Brianto Cadeau.

Ik zal het hier kort samenvatten, want ik weet zeker dat het een inspiratie voor je kan zijn.

Eva had een glazen theemok besteld. Voor de personalisatie had ze een naam ingevuld en daaronder een illustratie toegevoegd, een tekening van een tennisster. Heel eenvoudig en snel gemaakt wist ze te vertellen.

Ze had namelijk helemaal niet lang nagedacht over de personalisatie. De naam voor wie het cadeautje bedoeld was lag voor de hand, en tussen de illustraties had ze deze tennisster aangetroffen. De hobby van Florence, haar collega op het werk, want daar ging het om.

We hebben de theemok gegraveerd met deze naam en illustratie , en de cadeau verpakking werd zoals steeds gratis meegeleverd. Voor een theemok is dat een transparant blister, een trekstrik en een rond karton steuntje. Klaar om af te geven.

Zoals dat onder collega's gaat wordt er gepraat over dikwijls heel gewone dingen. Florence had het over losse thee die ze kocht in een artisanaal winkeltje in de buurt van Luik waar ze regelmatig een weekendje doorbracht.

De thee is niet iets waar we het hier gedetailleerd over gaan hebben, maar het kwam erop neer dat Eva een zakje thee had gekregen, die ze verrukkelijk vond. En vervolgens wilde ze Florence hiervoor bedanken met een cadeautje.

Een glazen theemok met gravering

Dat cadeautje werd dus een gepersonaliseerde theemok van Brianto. Waarop Florence zo enthousiast en emotioneel reageerde. Dat maakte dan weer zo een indruk op Eva, dat ze hierover een berichtje naar me had gestuurd.

Wellicht had Florence geen cadeautje verwacht, en had ze dan onverwacht een theemok gekregen dan was ze daar zeker blij om geweest. Maar de gravering van de theemok, met naam en het tekeningetje van de tennisster, maakte van dit cadeau een heel persoonlijk en emotioneel geschenk. Eentje waarover ze niet uitgepraat raakt.

De reden waarom ik dit verhaal met je deel, is vooral dat bij veel eenvoudige gelegenheden, je van een cadeautje een echt super cadeau kan maken. Dat vraagt helemaal niet veel moeite en is zeker ook niet duur.

We hebben de laatste maanden een heel aantal cadeautjes van minder dan 15 euro toegevoegd aan ons assortiment. Gepersonaliseerd en inclusief geschenkverpakking.
Er doet zich vast ook een keer een situatie bij je voor, waarbij dit verhaal een inspiratie kan zijn.

Groetjes, Valerie.