Glas en Kristal Cadeau

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau in glas of kristal? Wij graveren tal van producten in glas, van wijnglazen en bierglazen tot windlichten en spiegels. Elk cadeau wordt gegraveerd met uw persoonlijke tekst en eventueel een figuur.

Incl. btw

Glas graveren

Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk? Brianto graveert uw tekst, naam of foto op een ruime collectie van cadeaus in glas of kristal. Wij bieden een ruim assortiment aan champagneglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, bierglazen, cocktailglazen of shotglaasjes, maar ook vazen, schalen en spiegels kan u laten personaliseren. Onze producten in glas zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. De kristallen collectie is Italiaans kristal, met een magnifieke helderheid en sierlijk design. Wij graveren uw naam en/of tekst, illustratie of eigen ontwerp met een laser onuitwisbaar in het glas.

Gepersonaliseerd glas

Een persoonlijk glas voor uw vrienden, familie, geliefde,... is een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Van een receptie of jubileumfeest, tot een verjaardagsfeestje of tijdens een opendeurdag: u zal u uw gasten zeker verrassen met dit cadeau. 

Voor de bierliefhebber is het gepersonaliseerde bierglas een voltreffer. Ook voor de fans van gin is er een ruim aanbod aan originele cadeaus. Zeker de moeite waard om als cadeau te geven, zijn onze wijn-, cava- en champagne Cadeau Sets. Een groot succes om aan de jarige of het pas gehuwde koppel te geven!


Exclusief bij Brianto en zeer origineel: laat het etiket van uw flesjes cava of wijn personaliseren met uw eigen foto!


U kunt uw bestelling direct online plaatsen. Personalisering is naar uw keuze: tekst, illustraties of foto. Ook individueel personaliseren is mogelijk zodat u voor iedereen een glas met hun eigen naam kan aanbieden. 

Cadeauverpakking

De exclusieve champagne- en wijnpakketten worden in een mooie zwarte geschenkdoos verpakt. De verpakking van glas gebeurt steeds zeer zorgvudlig om schade tijdens de verzending te vermijden.

Glas en Kristal Cadeau
Wij gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Ga je hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies en jouw privacy »