Valentijn Cadeau

Incl. btw

VALENTIJNSCADEAU 

Wat moet u kopen voor uw geliefde? Gaat u voor een écht romantisch origineel cadeau? Ontdek dan bij Brianto de populairste romantische cadeaus. Kies uw geschenk en personaliseer het met eigen foto, tekst of figuurtje. Een dag vol romantiek en liefde heeft een origineel cadeau nodig.

 

Valentijn

Elk jaar op 14 februari wordt de ‘dag van de liefde’ gevierd, Valentijnsdag. Hoewel het een van de meest bekende feestdagen van het jaar is, is er vrij weinig bekend over de historie van deze dag. Het is niet eens zeker naar welke Valentijn het is vernoemd. Wat zeker is, is dat de Paus Gelasisus in het jaar 496 14 februari heeft uitgeroepen tot de dag van de heilige Valentijn. Er zijn tal van onduidelijke en uiteenlopende legendes over de herkomst van Valentijn.
 

Valentijnscadeau voor hem

Het blijft moeilijk om een Valentijnscadeau voor hem te vinden. Maar bij Brianto hebben we een speciale collectie voor hem gemaakt. Ideale cadeaus voor mannen zijn de biercadeaus, gadgets en trucker caps. Maak een gepersonaliseerde mok met een romantische foto van u en hem. Of een mooie balpen met gravering van zijn naam erin! Het unieke gepersonaliseerde cadeau voor hem kunt u direct online bestellen nadat u het ontwerp online heeft gemaakt.
 

Valentijnscadeau voor haar 

Vind hier de meest unieke valentijnscadeaus voor haar. Een hartvormige sleutelhanger met een speciale boodschap is altijd fijn om te krijgen. Ook een eigen gemaakt gedichtje zal uw geliefde met verrassing lezen. Brianto heeft verschillende leuke figuurtjes die met een eigen tekst een leuk effect geven. Met een puzzel kunt u elke boodschap of vraag origineel tevoorschijn laten komen. Kussens of kaarsen passen in elk interieur als er een eigen foto en tekst op staat. Romantisch of lief. Een magic-love-mok gepersonaliseerd met de naam en allerleukste foto. Een verrassend Valentijnscadeau dat staat voor romantiek, liefde en herinneringen. 

Valentijn Cadeau
Lees meer