Juf of Meester Cadeau

Incl. btw

Het einde van het schooljaar, op zoek naar een cadeau voor juf of meester

Juni komt weer in zicht, dat betekent het einde van het schooljaar voor de kinderen, maar ook voor de leerkrachten. Zij verdienen na een jaar hard werken het origineelste cadeau. De zoektocht naar een leuk cadeau voor juf of meester kan beginnen. Bij Brianto zijn er tal van mogelijkheden om persoonlijke cadeaus te maken. Wij bieden de allerleukste cadeaus om te personaliseren. Wij graveren, bedrukken in full colour of borduren, maar wij kunnen ook onbedrukt leveren. Snel en vlot.

Een perfect cadeau voor juf of meester

Juf of meester kan je altijd blij maken met toffe hebbedingetjes voor in de klas en thuis. Zo zijn er de pennen met eigen naam, de brooddozen met foto, de USB-sticks met tekst, de supermooie pennentasjes- en dozen, notitieboekjes met naam of tekst, en zelfs een eigen gepersonaliseerde meetlat!
De klassieke mok is ook altijd een succes, gepersonaliseerd met een foto en tekst wordt het een origineel en uniek cadeau om tijdens de pauzes een verdiend tasje koffie te drinken. Keuze genoeg. Met een afscheidscadeau van Brianto zal je je leraar of lerares zeker en vast verrassen.

Vlotte levering

U hebt natuurlijk graag uw cadeau tijdig geleverd zodat uw kind zijn cadeau voor juf of meester op de laatste schooldag kan afgeven. Daarom zorgen wij voor een heel snelle en vlotte levering in maximum 4 werkdagen. U kunt uw bestelling online plaatsen en een eigen ontwerp voor uw perfecte cadeau voor juf of meester maken. Wij zorgen voor een perfecte afwerking.

Juf of Meester Cadeau
Lees meer